Gemeente Loppersum
< Terug naar lijst

Deelprojectleider Deelmobiliteit en Demowoning duurzaamheid

Solliciteren

Durf jij de uitdaging aan?

Werken bij de gemeente Loppersum is zeker niet saai. De aardbevingsproblematiek speelt hier volop en de voorbereidingen voor de herindeling met onze buurgemeenten Appingedam en Delfzijl zijn in volle gang. De gemeente Loppersum heeft ongeveer 10.000 inwoners, 17 mooie dorpen en ligt midden in het landelijke ‘Groene Hart’ van de provincie, halverwege Groningen-Stad en de Waddenzee.

 

Werken bij de gemeente Loppersum

Dit mag je verwachten: veel vrijheid en ruimte bij het uitvoeren van je werkzaamheden, een prettige, informele sfeer, geen overbodige omwegen of strikte bureaucratie, open en directe communicatie, een team met veel jonge mensen, altijd mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Er gebeurt veel; het is hard werken, maar bijna altijd dankbaar werk.

Het gemeentehuis in Loppersum is goed bereikbaar. Vanaf Groningen ben je met de trein in precies 24 minuten in Loppersum (en 3 minuten lopen naar je werkplek), met de auto doe je er zo'n 20 minuten over.

De afdelingen van onze organisatie zijn: Maatschappelijke & Ruimtelijke Ontwikkeling (MRO), het KlantContactCentrum (KCC), Bedrijfsvoering, Personeel, Organisatie & Juridische Zaken (POJ). Het programma Gaswinning en Aardbevingen voert het lokale Plan van Aanpak Versterking uit.

Wij zijn per direct tot 1 januari 2021 op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van:

Deelprojectleider Deelmobiliteit en Demowoning duurzaamheid

(voor 32 uur per week) 

Wat ga je doen?

In de functie van Deelprojectleider Deelmobiliteit en Demowoning duurzaamheid projecten ben je verantwoordelijk voor de projecten 'Elektrisch deelvervoer' en 'Ontwikkeling duurzaamheids-modelwoning'. Voor het project Elektrisch deelvervoer vervul je de rol van verbinder en coördinator. Je eerste opdracht is om samen met de inwoners van de verschillende dorpen in de gemeente Loppersum te bedenken hoe elektrisch deelvervoer vormgegeven zal worden. Dit is niet noodzakelijkerwijs in alle dorpen op dezelfde manier, er is veel ruimte voor maatwerk. Afstemming met andere gemeenten en instellingen is van groot belang, bijvoorbeeld over de praktische uitwerking: het reserveren van een deelauto en het organiseren van voldoende laadmogelijkheden binnen de gemeentegrenzen. Een tweetal te ontwikkelen laadpleinen: één in Middelstum en één in het dorp Loppersum behoren ook tot je verantwoordelijkheden.

Het doel van het project 'Ontwikkeling duurzaamheids-modelwoning' is om een bestaande woning in de gemeente om te vormen tot een duurzaamheids-modelwoning. Om inwoners van de gemeente Loppersum te inspireren en te informeren over alles op het gebied van duurzaamheid en wonen.

Je begeleidt het project van het begin tot het eind: vanaf de planvorming tot en met de realisatie en oplevering. In deze functie leg je verantwoording af aan de projectleider Duurzaamheid.

 

Wat vragen we?

Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Je beschikt over minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie bij voorkeur binnen een gemeente. Ervaring met projectmatig werken is een vereiste. Je hebt affiniteit met duurzaamheid en deelmobiliteit. Ook ben je een sociaalvaardig en een echte teamspeler. Je bent in staat diverse partijen met elkaar te verbinden. Je hebt binding met de regio. Tevens beschik je over zeer goede mondelinge- en schriftelijke vaardigheden.

  

Wat bieden wij?

Wij bieden een veelzijdige functie in een informele, open en collegiale werksfeer. We zijn een platte organisatie met korte lijnen, ook richting het bestuur. Jouw salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 4.362- bruto (schaal 10 CAR-UWO/peildatum 1 oktober 2019) per maand bij een 36-urige werkweek.

 

Meer weten of direct solliciteren?

Meer informatie over de inhoud van de functie en de organisatie is te verkrijgen bij Willy Jansen, projectleider Duurzaamheid en Energietransitie. Hij is bereikbaar op 0596-548200. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Moniek van der Til, personeelsconsulent. Ook zij is bereikbaar op 0596-548200. Je motivatiebrief en CV ontvangen wij graag uiterlijk 15 december 2019. De selectiegesprekken staan gepland op maandagmiddag 6 januari a.s.

 

Meer informatie over onze gemeente vind je op: www.loppersum.nl.

Vacature delen op:

Regio:

Groningen

Vacaturetype / functietype:

Tijdelijk

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Startdatum:

02-12-2019

Sluitingsdatum:

15-12-2019

Aantal uren:

32 uren per week
Terug naar boven